onsdag 15 maj 2013

Det fula är borta...

Äntligen är de fula rören borta och ordningen är återställd. Vårt badrum i Odensvi är väldigt litet med det vart det alternativet då vi inte ville förändra rumslösningen eller bygga till huset. Det är litet och funktionellt och trivsamt och jag gillar vårt nya badrum. Ja, badrum är kanske lite mycket sagt mer duschrum. Att byggandet skulle bjuda på så många val blev lite överraskande i början men nu har vi  vant oss. Gammal kran? Ny kran som ska se gammal ut? Behålla? Byta? När det gäller badrums- utrustning och kök har valt att inte gå på "retrolinjen" utan vi har kanske mer använt oss av återbruk. 



När vi fick tvättstället som nu finns i badrummet slog jag bakut och så något gammaldag framför mig. Men vad händer? Jo jag gillar faktiskt det här handfatet så som det är nu. Kranen, en engreppsblandare kanske blir utbytt någon gång men just nu fungerar den alldeles utmärkt. Till och med Mollgan är glad och tycker att vi byggt en superbra plats att släcka törsten på, lågt, bekvämt och lätt att få på.

Lite detaljer ska vi slipa på i badrummet, lister kring fönstren...har ni hört det förr och så en och annnan övrig detalj.
Ha en skön dag....



Inga kommentarer: