tisdag 8 februari 2011

Badrumsfunderingar.....

Nu är dags för byggdrömmar igen även om det fortfarand pågår byggande mest i tanken så säger ljuset att snart är det dags. Vårens stora projekt blir badrummet. Ritningen ger en uppfattning om storleken men placeringen på inredningen stämmer inte. Dusch, toalett och tvättmaskin är det som ska få plats eftersom vi valde bort utbyggnad på huset. Stort och härligt fönster och en inredning med karaktär är det som vi letar efter. Tidsenliga badrum finns ju inte så här är tanken rätt fri. Vi har en del grejer redan, handfat, toalettstol och duschväggar. Nu letar vi efter golv och väggbeklädnad och sist men inte minst färgsättningen. Vi har spont från Lima som är superfin men ovanför den, eller nedaför? Vi är överns om det mesta men ibland tänker vi olika. Engreppsblandare säger mannen, nej tack säger jag.....men så hittade jag Mora armatur och så ändras tanken.

Det är här badrumsresan startár

Snygga kranar nu är det till att kolla priser, noggranhet med detaljer gör en byggares plånbok rätt tom.

Ha en skön kväll....

3 kommentarer:

sodergarden sa...

Takduschen överst har vi precis satt in i vårt nya badrum. Den är snygg men inte speciellt bra. Strålen är väldigt spretig eller vad man ska säga så man får liksom leta upp vattenstrålarna för att bli blöt när man använder den. Men handduschen som är till är riktigt bra och grejorna känns gedigna och rejäla. Vi valde dock en annan blandare med termostat för just i duschen ville vi inte ha tvågrepps vilket den som hör till är. Vi hittade vår duschblandare på badex och den är ganska lik den som hör till faktiskt men har termostat och vi är väldigt nöjda med den.
Här kan du läsa om vad vi valde och var det finns om du vill:
http://sodergarden.wordpress.com/2011/01/14/kranar-och-blandare/

Odensvi gård sa...

Tack för rådgivningen,vivill helst ha både en snygg och skön dusch och termostat är något som uppskattas.

Jimmy sa...

Lycka till med badrummet! Det är alltid roligt att hitta de rätta inredningsdetaljerna som gör det lilla extra i hemmet :-)

Varma hälsningar Erica Pite Byggnadsvård