söndag 24 juli 2011

Musik i sommarnatten...


Sommarens möbelfynd kunde inte ha passat bättre ....Tapeten på platsKaklet på plats
Lite sent nattbloggande efter fyra timmars fantastisk musik med Benny Anderssons Orkester med Helena Sjöholm. Vilken superavslutning på tre veckors intensivt byggande. Imorgon drar vi väster ut för en veckas fjällvidder och det där lugnet som bara finns på ett fåtal ställen.
Vi nådde vårt mål för våra byggveckor! Badrummets kakel är uppe och nu fattas pärlsponten och golvet men allt det tråkiga underarbetet som inte syns är gjort. Kaklet blev jättebra trots att vi till sist valde ett lite större men billigt kakel från Höganäs 146 kr kvadraten. Ibland måste vi husrenoverare kompromissa.
Taket blev inte helt klart i sovrummet en strykning till behövs för att få rätt känsla. råspont kräver en del färg men bra blir det. Tapeten kunde i alla fall sättas upp i den halva av rummet som var färdigt målat.Så nu är det resten kvar och en hel massa lister.
Ja, jag vet att det inte är klart men kunde inte låta bli att pröva hur dragkistan tog sig ut mot väggen. Ibland behövs lite uppmuntran för att få mer energi till det fortsatta byggandet.

Inga kommentarer: