onsdag 26 november 2014

Tid att andas...

Hösten har verkligen varit intensiv, fylld av både arbete och engagemang nu känns det som det åter är tid att andas. Några dagar i Odensvi får tempot att gå ner och lugnet att återvända. Engagemanget med caféet har ägnats en stor del av fritiden vilket gjort att annat fått stå tillbaka. Men belöningen kommer när besökarna efter endast 3 månader säger att vi har traktens bästa och mysigaste fik. Tre helger kvar sedan blir det julledighet. Har förtillfället inte tillgång till min Mac och får blogga på annat sätt vilket gör det lite omständigare. Ser fram emot en ny Mac.
I helgen låg den första frosten på gräset en morgon när vi vaknade och känslan att världen blivit ljusare var härlig. Nu är det dags börja göra julfint, nu längtar jag efter rött och mustiga färger.

Ha en skön kväll....


1 kommentar:

Anneli sa...

Hejsan. Blir så glad när jag läser andra som lever med samma tänk o stil som oss. Jag tänker följa eran blogg hoppas på fler spännande och inspirerande bilder. Ni kan kika in på våran blogg och kommentera och kika, vi håller på renovera en gammal 1800-tals gård och har en sambo som jobbar inom byggnadsvård (timmerman) hej från oss / www.potatisprlspont.blogg.se