onsdag 2 mars 2016

Café med potential...


Splittrad, två jobb, två företag med helt olika karaktär. Management och Café inte konstigt att tiden inte riktigt räcker till. Nu har caféet snart varit igång i ett och ett halvt år sedan renoveringen och alldeles tydligt är att det finns utvecklingsmöjligheter. Konceptet med närproducerat, ekologiskt och årstidsbundet verkar helt rätt. Njuter av att se småbarnsfamiljerna äta en vällagad lunch och därefter avsluta med några av våra goda bakverk. Att se fiket fyllas av nöjda gäster som avslappnat läser, umgås eller bara vilar är en fantastisk upplevelse.


Står vid ett vägskäl, satsa för att växa eller ligga lite lågt. Men ni som nu känner mig vet redan hur tanken går. Planeringen är redan i full gång och till våren villa vi släppa vår egen kokbok så det är ytterligare ett projekt som pågår samtidigt. Om jag fått välja mer under renoveringen hade fönstren sett annorlunda ut men vi får se vad vi kan fixa med färg och fantasi.
 ha en skön  torsdag ....

Inga kommentarer: