onsdag 24 mars 2010

Möt våren i Italien

En friskusdrink, färskpressad blodapelsin

Otroligt dålig uppdatering just nu. Jag och mannen rymde till vår äldsta dotter i Bologna några dagar för att möta våren. Uteserveringarna var framplockade och vi njöt av av vandra i tunna vårjackor i ett ganska varmt men lite fuktigt Bologna. Hela familjen gillar Italien efter många resor dit i olika omgångar. Italien är ytterligheter för mig en del saker är så otroligt krångliga samtidigt som mycket är så enkelt...
Våren hade kommit och alla frukter och blommor gav mig en svår längtan efter våren. Men idag tittade de första lilla bleka krokusen upp här hemma. Visst blir man glad...jippii våren är här!

Bologna är ingen grön stad men överallt finns det små blomsterbutiker med en mix av blommor för balkonger och små trånga gårdar.
Snart kommer byggandet igång igen efter en vinter som vi inte kunde ana att den skulle bli så lång som den blev. Påsken ska ägnas åt byggande och det känns jättekul att sätta i gång igen. Under våren kommer spännande uppdateringar kring golv, tak, väggar och inredning av olika slag.
Ha en skön kväll och njut av att äta frukost i dagsljus. Det gör jag!

Inga kommentarer: