måndag 5 april 2010

Byggsäsgongen har startat

Nu har Odensvi öppnat för säsongen, den första lite längre bygghelgen, trappan är lika härlig som vanligt framför allt efter lunch och framåt kvällen då solen ligger på. Den är skön för alla, ny förälskade barn, vårystra hundar och fikasugna föräldrar. Härligt att vi är igång igen och vi hann med många saker i helgen. Alla innertaken utom i badrummet är uppe på nedervåningen och vi har hunnit inreda badrummet i tanken alltför att få en idé om hur elen behöver dras.
Anders har satt upp innerväggen mot badrummet så nu kan man få en tydlig bild av hur rummen på nedervåningen kommer att kännas.
Fotografi från badrummet ut mot hallen med det snygga taket. Nu vill jag måla, för att se hur det blir med matt linoljefärg. Till höger ser ni den säkring som muraren gjorde för att vedspisen skulle kunna vara där den är. Inte så snyggt och lite sorgligt att ta hål i väggen men när vi grejat lite till så kommer det att bli bra.

Jag har hunnit med att kalka spismurarna ett par gånger under helgen nu är vi uppe i sex gånger men det är minst tre gånger kvar i alla fall i köket . Vid kakelugnen täcker det bättre av någon anledning.
Njut av fortsatt ledighet eller ha en skön arbetsdag imorgon

Inga kommentarer: