måndag 25 april 2011

Ett riktigt ryck....

Underbara dagar och ett magiskt väder. Datorn har inte lockat utan umgänge med nära och kära och tre glada hundar varav två valpar har fyllt tiden. Långhelg och varmt vårväder innebär ett byggryck, härligt att vara igång igen. Det första gjutarbetet är gjort i badrummet så nu känns det verkligen att det är på G. Fasaden är färdig och de sista brädorna och det sista fönsterfodret på plats och pappen uppe och målad i anderstugan. Nästa gång om två veckor blir det schablonmålning vilket ska bli både kul och spännande. Vi har köpt Gysinges schablonbok men det blir nog en egen variant och färgsättning gillar den här tapeten med dess färgsättning så vi får se vad vi får till.


Det är intressant att se hur rummen växer fram när pappen och färgen kommer till det blir som en helt annan känsla i hela huset.

Varmt väder är härligt men trädgårdsarbetet har inte riktigt hunnits med de värsta torra och skrpiga efter vintern är borta men en hel del återstår. Trädgården fullkomligen exploderade från små nymornade blåsippor till vitsipssbackar och påskliljsängar..


Imorgon är en ny arbetsdag....

Inga kommentarer: