onsdag 26 december 2012

Nu börjar det närma sig bokslut för byggåret 2012.å här många år har vi hållt på, det känns nästan ofattbart när man ser åren uppradade på det här sättet. 2008,2009,2010,2011,2012 och 2013 som nog kommer nog att bli det det sista byggåret för Odensvi invändigt men redan har vi nya planer om vi skulle känna oss sysslolösa.Vad blev det då av byggplanerna inför 2012? Ja, naturligtvis inte som vi planerat så har det faktiskt aldrig blivit fullt ut. I januari 2012 såg planerna inför året ut så här. 


Vi sa att vi skulle göra klart norra sovrummet på övervåningen, sätta klart taket, måla tak, tapetsera, bygga garderob och sätta dit kaminen. Så blev det inte vi bestämde oss istället för att flytta snickarverkstan dit så länge
 


2012 ville vi spänna papp och stänkmåla ytterväggarna i övre hallen, måla taket och få till ett räcke runt trappan. Nästan i hamn, trappräcket saknas fortfarande men skåpsäng och garderob är istället påbörjade och nu även målade.Vi ville göra klart köket, bräda och stänkmåla en vägg. Och så var det ju det här med köksinredningen, diskbänken och vatten. Javisst ja och så såpsskura det fina golvet. Det mesta blev klart men köksbänken återstår fortfarande.

 

Vi ville fixa klart hallen, mer lister, stänkmåla i trappan upp till övervåningen och på väggen in till badrummet. Äntligen få klart dörren, lite lister och så måste vi bestämma färg. Det mesta är klart förutom några lister. Det har även blivit en bård i farstun och ett skåp som döljer det fula elskåpet. Dessutom fick vi en fantastisk trappa i huset.

Ha en skön fortsatt vecka....


 

3 kommentarer:

G:a Affären sa...

Men då har ni hunnit mycket tycker jag. Men, jag förstår att det inte är målet utan att det görs genuint.
Är trappan nygjord? Det där med lister känner jag igen, det är alltid någon som fattas.. Så fint hus ni har!

Kramar
Cia

Designe sa...

Ojojoj, så vackert! Jag njuter! Ha en fortsatt fin helg!
Kram

Odensvi gård sa...

Ja, när jag summerar året så har det blivit en hel del. Och på någotvis är det som om vi har en tyst överenskommelse att skynda långsamt. Tack för härliga uppmuntrande ord.