fredag 30 maj 2014

Skåpsängen...

 
Äntligen! Ibland tar det lång tid men nu är äntligen sängförhängena uppe. Nu fattas det bara lite fler krokar och en snygg smidd krok eller spik att fästa omtaget i. Tror nog att den här sängen kan bli fleras favorit, när värmen ligger på ute är det skönt att dra sig undan upp i den svala hallen och sjunka ner här med en bok. Odensvi är som gjort för läsande, tyst, ingen TV eller annat som stör och det är något vi inte är så bortskämda med idag.
 
Imorgon ska vi förbereda för vårmarknaden på Länsmansgården  och vi måste nog ta en tur dit för att se hur cafébygget fortskrider. Vi börjar faktiskt bli lite otåliga trots att vi redan från start siktade in oss på hösten. Men när man är van att äga byggprocessen själv är det svårt att stå på sidan och titta på.

Sov gott i sommarnatten...

6 kommentarer:

G:a Affären sa...

Åhh, vilket mysigt krypin! Så passande med de rutiga förhängena och omtagen ser ut som Leksandsband. Håller med dig om tystnaden, den hör man först när alla ljud stängs av. Då blir man till och med medveten om när när kylen stannar!

Önskar dig en fin helg!
Cia

Maarit sa...

Man sover säkert så skönt i den där himmeln!

Designe sa...

Såå vackert! Härligt att få sova i ett svalt rum! :)

Anonym sa...

Hej! Jag tycker att ni har lyckats otroligt bra med färgsättningen av ert hus när jag kikat runt här i bloggen... Jag är intresserad av vilken färg fönsterfodren är målade i som ni har i köket? Är det kimrök el grön umbra i vitt? Vilken ungefärlig mängd? Tycker att denna grå färg är perfekt o skulle passa oss på listerna på övervåningen som vi håller på att renovera nu, tack på förhand! Mvh Helena

Liisa sa...

Vilken säng! Jag tycker så mycket om ert hus, vilken stämning. Ni gör väldigt fint jobb där! :) T. Liisa från Finland

Odensvi gård sa...

Tack för den fina återkopplingen vi har försökt att vara lite modiga när det gäller mönster och färger. Efter att ha tittat på många gamla hus inser man att det fanns en lekfullhet och färgglädje.
Alla våra fönsterfoder som vi målat är målade med 80 procent titanvitt och 20 procent grön umbra . All linoljefärg vi använtb är Ottossons linoljefärg som vi gillar bäst. Väggarna är målade med Gysinges matta linoljefärg liksom taken.