torsdag 30 oktober 2014

Odensvi och caféet...

Ni undrar nog var jag blivit av men all tid har gått åt till arbete bland annat med att få igång caféet. En hel del fixande med köksinredning och inredning av själva lokalen. Under julhelgen blir det äntligen tid att linoljemåla snickerierna så att caféet möter det nya året på allra bästa sätt.
Lokalen är fantastisk, ett gammalt renoverat stall med högt i tak och med en magnifik utsikt mot trädgården och den gamla Länsmansgården. Våren och sommaren kommer att bli härlig med servering i solen mot den nymålade timmervägegn.

Vi fortsätter att bygga och baka och ser att kundkretsen ständigt ökar. Härligt att se att fler och fler barnfamiljer dyker upp och att en del kunder hänger på låset. I caféet vill vi lyfta det närproducerade, ekologiska och årstidbundna därför varierar vårt sortiment efter årstid. Vi handlar svenska mejeriprodukter för att stödja det svenska lantbruket särskilt nu när möjlpriset ligger på en nivå som det låg på för flera år sedan.
Men nu längar vi till Odensvi nu i november och sedan ser vi fram emot en lång julledighet och julfrid på ett sätt som bara skapas i ett gammalt hus.
ha en skön helg...

1 kommentar:

G:a Affären sa...

Det Caféet vill jag verkligen besöka, och sitta där lääänge.
Hälsningar /Cia