fredag 10 oktober 2014

Ofantligt många schabloner...

Det känns som om vi bytt fokus från köket till anderstugan, lite tillbaka blickar ger en påminnelse om det arbete vi lagt ner. Oj vad mycket schabloner det var att få på plats under 2011. Inte vart det enklare när väggarna buktade åt alla håll. Väggen bakom soffan har en härlig mage där stockarna buktar ut på mitten. Det är bland annat därför väggpapp och lumppapp tillhör favoriterna, simsalabim så ser man inte det. Men naturligtvis krävdes det en hel del tankearbete och ögonmått för att får schablonen att stämma när jag höll på med schablonerna hade inte tanken på en bård dykt upp ännu. Nu tycker jag att dem tillförde rummet form och lyfte väggen genom sin dova färg. Vi har nästan ingenting på väggarna har förutom vår fina spegellampett och så det vackra och allvarsamma paret förstås.

 
Än finns det en del att grunna på, vi skulle vilja ha en matta i alla fall under den kalla årstiden, frågan är vilken sort? Och sedan är det, det här med belysning...helst skulle jag önska att stearinljusen fick råda med lite opraktiskt är det ju ibland. 
Anderstugan 2011 och mycket arbete återstår..
 
 Dags för höstmys...

Nu gör vi fredagkväll...

3 kommentarer:

BVT sa...

Jag förstår att det var mycket jobb, men det var det verkligen värt - det blev snyggt!

Sara sa...

Har ni använt hela längder av grålumppapp? Grymt tjusig lösning, vi funderar på att göra en liknande lösning, men klurar än ^^

Odensvi gård sa...

Nej, väggpappen är hela längder medan lumppappen är rivna bitar.