tisdag 31 mars 2015

Tillbaka...

Härligt att vara tillbaka, under vårvintern vart det nödvändigt med ett bloggstopp med alltför mycket att göra så hade jag ingen lust att "torr"skriva. Nu är Caféet igång på allvar och vi har lyckats göra det till en plats att längta till precis som vi ville. Under hösten och fram till nu har mer än fyrdubblat antalet besökare vilket är väldigt roligt.
Utan allt vårt arbete med Odensvi så hade inte caféet blivit som det är nu, med mixen av gamla möbler, timmerväggar och närproducerad och ekologiskt så långt det är möjligt. Samtidigt med allt annat så pågår renoveringen av 80-talet och även här smyger sig Ottossons linoljefärg och golvolja från Gysinge in och lägger en ny dimension till hemmet. Men nu är det dags för gammelhus igen, så härligt!
ha en bra dag...

3 kommentarer:

Annelie sa...

Det ser fint och gott ut, lycka till från en fd caféägare. Var sak har sin tid, att driva café är väldigt roligt men också extremt arbetsamt både för kropp och knopp!

Sagakullen sa...

Underbara plädar, filtar. Var har ni köpt dem?

Odensvi gård sa...

Det vi serverar ska vara vackert för ögat och gott, bara bra svenska råvaror så långt det går. Vi gör allt vi kan för att värna det svenska lantbruket.

Plädarna är ett avsteg från naturmaterial, de är från Rusta 149 kr styck tror jag. De har rätt känsla och fungerar bra i fiket där de behöver tvättas då och då.