fredag 3 april 2015

Kökshyllor och vårfix...

Idag har det varit riktigt april väder, blåst, sol och snöfall om vart annat men till sist blev det en riktigt vacker kväll med strålande sol. Dagen har ägnats åt en del små fixande ute och inne. Några äppelträd har fått sig en genomgång, vedförrådet har fyllts på och kökshyllorna i köket har kommit upp. Efter att bott in oss ett tag kände vi att lite mer förvaring behövde vi i köket så nu sitter dom där några vägghyllor till. Det frusna vattnet i vinter gjorde också att vi kom till skott eftersom vi behövde dra om rören lite i köket och säkra dem från ytterligare isproppar.
På kvällarna hänger vi mest framför kakelugnen och kopplar av och läser i soffan som verkligen tillfört ytterligare en dimension i anderstugan. I helgen kom också en lite större matta in i rummet vilket vi funderat på ett tag eftersom just golvet är väldigt slitet men vi har valt att behålla det precis som det är.
ha en skön påskafton....

1 kommentar:

G:a Affären sa...

Det är praktiskt med öppna hyllor och den fina väggen är väl värd att få finnas kvar så där synlig. Vilken härlig samling med gamla plåtburkar!

Hälsningar
Cia