måndag 9 augusti 2010

Första arbetsdagen..

Bröstning i köket

Första dagen på jobbet idag och det var väl ok. Jag gillar mitt jobb men jag tycker alltid att det är så svårt att gå från att vara ute mesta tiden till att vara inne. Det tar ett tag och så vänjer man sig igen men i början längtar jag bara ut. Den här helgen blir det en paus från byggandet, vi måste ta hand om resterna av semestern här hemma. Efter sommaren känns det alltid som om man behöver ta tag i hemmet igen inga stora saker men plocka, ändra lite och göra det bebott igen efter sommaren.

Här ovan ser ni vår kilsågade bröstpanel från Bäsinge som nu sitter uppe både i köket och anderstugan. Det kommer att bli superfint. Nu väntar vi bara på elektrikern så att vi får slå i finspiken och måla klart. Ska bli så kul att äntligen få ge sig på väggarna.


Nu är frukostbullarna klara så så det är dags att sova.....

3 kommentarer:

Elsa sa...

Vackert värre!

agneta.pettersson sa...

Hejsan!
Jag har precis hittat till Er blogg om detta gamla hus och dess förvandlig från ett gammalt förfallet sädesmagasin på Odensvi Gård i Närke till ett modernt boningshus i Dalarna.
Roligt att se att resultatet blev så bra som jag hade hoppats på när vi sålde stommen till er via SA. Lycka till i fortsättningen. //Agneta

Odensvi gård sa...

Kul att du hittat bloggen Agneta och att du tycker om resultatet så här långt.Tycker att hela er gård och miljön runt omkring var helt fantastisk.Jag vill så småningen försöka återskapa lite av hagkänslan runt huset.