torsdag 12 januari 2012

Byggplaner 2012.....

Snart måste jag ta tag i jobbskrivandet igen men först lite byggdrömmar inför 2012...Under 2012 ska vi göra klart norra sovrummet på övervåningen, sätta klart taket, måla tak, tapetsera, bygga garderob och sätta dit kaminen. Vi ska spänna papp och stänkmåla ytterväggarna i övre hallen, måla taket och få till ett räcke runt trappan.
Ruinera oss på fler kontakter.....
Vi ska kämpa på med listerna och tillverka en del själva, måla och sätta upp en massa lister av olika slag och slå i mängder med snyggspik.

Vi ska få upp lister och foder i södra sovrummet, samt kaminen och bygga en garderob....och kankse sova här för första gången. Nu är det min tur!
Vi ska göra klart köket, bräda och stänkmåla en vägg. Och så var det ju det här med köksinredningen, diskbänken och vatten. Javisst ja och så såpsskura det fina golvet.
Vi ska fixa klart hallen, mer lister, stänkmåla i trappan upp till övervåningen och på väggen in i badrummet. Äntligen få klart dörren, lite lister och så måste vi bestämma färg. Sedan ska vi göra mycket mer som kommer att dyka upp vart efter badrummet till exempel med inredning och vitvaror. Längtar redan och någonstans där framemot slutet av sommarn kanske en del av de väntande möblerna kan få börja flytta in. Det finns så mycket att se fram emot välkommen att följa med på vår byggresa även i fortsättningen.
Ute faller regnet så det är en perfekt dag för arbete....

2 kommentarer:

Husdrömmarn sa...

Härligt! Låter som om du kommer att ha fullt upp :-) Lycka till med planerna!

Hildas hus sa...

Wow, vilken fin tapet :) Är det William Morris tro?