onsdag 11 januari 2012

Nu får vi tänka nytt.....


Vilket fint fågelhus! Vill ha....kanske bygga ett!!!
Urdålig bild i regn och mörker med mobilen.

Så är jobbet igång efter helgerna. Ibland tycker jag att jag har ett märkligt arbete ett intensivt processjobb med 40 personer hela dagen, hem äta middag och sedan en massa ensamt skrivjobb. Det är i alla fall variation!
Tyvärr kunde inte den tänkte snickaren leverera annat än ett kök i board och det är ju otänkbart så nu måste vi ta nya tag. Vi blev rekommenderade en snickare i Vansbro men det är ju inte nästgårds precis så det får väl till att börja med bli en telefonkontakt. Jag vill gärna se folk när vi pratar lösningar och idéer så jag får en känsla för att vi förstår varandra. Det får bli ett försöka att komma i kontakt med dem på fredag, det är ju ingen brådska precis. Får vi köket någon gång i vår så är vi nöjda. Vårt mål för året ligger mer i augusti/september.
Nattpromenad med väntande hund.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Det finns ett finsnickeri i Djurås By som kanske kan hjälpa er. Vogt Snickeri tel 070-5955630. Annars Basis Snickeri nere på Övermo. Kan vara värt ett försök innan ni söker er hela vägen till Vansbro även om de gör riktigt snygga kök. Promenerar förbi ert bygge emellanåt och gläds med er och hur huset utvecklas. MVH Mia

Odensvi gård sa...

Tack för tipset, ja vansbro känns lite långt bort, kul att du går förbi ibland det kanske är läge att titta in någon gång.