onsdag 18 september 2013

Soffa eller inte....Funderar mycket på möbleringen i anderstugan. Det är egentligen det enda rummet i Odensvi som vi ännu inte riktigt bor i men ju mer vi är i huset ju mer känner vi att även detta rum behövs men hur ska vi ha det! Just nu är rummet tillfälligt möblerat med korgstolar från stadsmissionen och vårt gamla köksbord som hittat sin plats. Anderstugan är mindre än köket och vi vill hålla det lite sparsmakat möblerat. Vi har funderat hit och dit Gripsholmsstolar vore ju mysigt framför kakelugnen och födelen är att de är flyttbara. Eller kanske en trågsoffa att krypa upp i med en bok.


För några år sedan provsatt vi en fantastisk ny trågsoffa med tageldyna hos snickaren på Leuftsabruk. Vill ha den men plånboken kanske inte uppskattar detta. Så alternativet kanske är en tillfällig lösning innan vi hittar det "rätta". En annan sak som verkligen kräver mycket tankemöda och letande är belysning det finns så många fula armaturer. Urvalet till ett gammalt hus är ju inte särskilt stort så även där har det blivit tillfälliga lösningar som lampan i farstun. Någon som har tips så välkomnas de verkligen.
Nu är det valplek som gäller...


1 kommentar:

G:a Affären sa...

Oftast när man väntar blir det bäst, det rätta får en chans. Den där trågsoffan låter intressant! Tyvätt är det väl så att det som är intressant är ofta dyrt.

Ha det gott!
Cia