söndag 20 oktober 2013

Imma på fönstren...


O

Nu är trädgården vinterbonad efter en helg med intensivt trädgårdsarbete. Det som eventuellt behöver göras men inte är gjort kan vänta till våren om kylan skulle komma. Äpplena på den gamla apeln har sällan varit så fina som i år och de är som gjorda för äppelmos. Snåret kring komposten är borta och ekbacken röjd så att alla fina vårblommor slipper konkurrera med sly och ormbunkar.


Den tid vi ägnat Odensvi den här helgen har mest varit i form av umgänge och mys när mörkret lagt sig ute. Som vi anade så behöver vi fixa fönstren på övervåningen som tyvärr får en hel del kondens vi tror att det är ytterfönstren som är för täta så jobbet får nog vänta till våren och då är det dags att måla bågarna en gång till samtidigt som vi målar innanfönstren. Nu tittar två förväntansfulla hundar på mig och vill lämna tomten för en upptäcksfärd.
Ha en skön kväll...

1 kommentar:

G:a Affären sa...

Ni säkert nöjda med arbetet i trädgården nu när den är beredd för vintern. Det är alltid en skön känsla!
Här är det också kondens på vissa fönster, jag väntar på fönsterbleck som ska monteras. Först då kan jag sätta in och klistra igen innanfönstren. Skönt att det bara är ett fåtal för det är väl kyligt med enkelfönster nu.
Så här dags på året ska man kura i ett varmt hus, gärna med vänner och massor av the!

Önskar dig fina höstdagar!
Cia