lördag 11 juli 2015

En regnvåt trädgård...

Kastanjestaketet har nu fått en vacker grå färg och rosorna letar sin in genom spjälorna. En av de bästa investeringar vi gjort i trädgården, staket skapar rumslighet och håller mumsande rådjur borta men tyvärr inte sniglarna. Efter snigelinvasionen så har trädgårdsarbetet fått en ny dimension även om jag gärna skulle vara utan snigeljakten framåt kvällen.

 Min mammas favoritros Flamentanz 
generös och överdådig

Efter byggandet i Halland landar vi hemma i kollektivet. I många år ägnade vi nästan all ledig tid åt Odensvi men nu har vi en sommar där vi knappast alls är där.Det är inte utan att det känns lite märkligt. Som tur är kommer Odensvi att fyllas av liv ändå och vi kommer att avsluta sommaren med ännu en stor familjefest där vi firar nästa brudpar i familjen. Odensvi har verkligen på kort tid blivit en samlingsplats för familjen.

Idag har det varit en dag för att skapa ordning i trädgården efter ett par veckors frånvaro. Solen har varit snäll idag och skapat en härlig känsla av sommar. Rosorna hade fantastiskt mycket knoppar på försommaren med tyvärr hänger nu grenarna tyngda av allt regnande men det är ändå så vackert.

Ha en skön kväll

Inga kommentarer: