fredag 25 juni 2010

Sommarkvällar....


Trött hundtass

Vovven börjar bli lite till åren, 9 år nu i juni. Vart har de åren tagit vägen? Han är hur pigg som helst, lite grå vid öronen bara. Äntligen kom sommarvärmen, jag gillar det och Mollgan tror att han gillar det ända tills vi går iväg. Den varmaste tiden på dagen ligger han utslängd på gräsmattan.

Nu kanske inte vädret håller i sig över midsommar men då är det som vanligt lite skurit på dagen och sedan klarnar det mot kvällen. Under fjolårets midsommardans fick vi söka skydd på verandan, så kan det vara. Fiolen gillar inte vätan men annars går det mesta.

Äntligen semester, som inleddes med lite fynd på Nacka byggnadsvård. Någon hade köpt dyra nya kontakter för att sedan lämna tillbaka dem. RABATT!!! 100- 150 kr billigare per kontakt och strömbrytare vilket fynd. Hittade också gamla hörnjärn till ett fönster och så min älsklingsfärg Ottosssons guldockra till ytterdörren. 1600 kr flög iväg med den lilla shoppingen. Nu ska jag njuta av mina nytvättade lakan och doften av kaprifol som slingrar sig in genom fönstret.

Skurar

Inga kommentarer: