onsdag 19 juni 2013

Sommarsaft....


Så, nu är ordningen återställd och så nu finns tid att njuta av sommaren. Innan ledigheten är det mycket pyssel som egen företagare att både samla ihop det arbetsår som gått och samtidigt planera och ha sikte på nästa allt medan trädgården ihärdigt talar om att den behöver all omvårdnad den kan få. Men idag avslutade jag min kollega vårt spännande arbetsår där vi tagit över företaget, givit ut vår bok och genomfört mängder med seminarier och marknadsföring. 
Oj, vad skönt att flädern blommar och snabbt får mig att ändra fokus från jobb till trädgård, skörd och husbyggande. Nu tar vi tag i Odensvi igen och kanske blir detta vår sista riktiga byggsommar om vi inte hittar på något nytt byggprojekt förstås. Att vara husrenoverare blir en livsstil, vad ska vi göra med alla lediga stunder?
Nu blir det sallads- och snigelkoll...

4 kommentarer:

Amelie sa...

Fin bild,
mumsigt med saft!

Önskar dig en trevlig midsommarhelg.
kram Amelie

www.winckvintage.com

Annelie sa...

Åhh vad jag önskar en riktig sommarsemester. Kan bara gratulera och önska dig en skön ledighet (ledig och ledig men från företaget i alla fall)Ser framemot kommande rapporter från Odensvi. Förresten låter det helmysigt med Café Länsmansgården men höjer ett varnande finger för eventuellt sommarcafé :-)Ha en fin midsommar/Annelie

Odensvi gård sa...

Tack själv ser fram emot ledighet men också tid vid datorn under några stilla kvällar. Länsmansgården är ett "projekt" Österåkerskonsthall ett ställe med mycket potential, konst fantastisk trädgård och café Länsmansgården är snarare ett höst och vinternöje där jag och min dotter undersöker eventuella möjligheter.

Mats Fäldt sa...

Glad midsommar !

Sportfotograf
http://www.sportfoton.se