söndag 23 juni 2013

Lugnt och stilla.....

Lupingirlang till midsommarstången...

Kvällen är lugn i köket på Odensvi, alla gäster har givit sig iväg efter att vi firat in sommaren med dans, musik, vackra dräkter och festliga måltider tillsammans. Dalarna har inte bjudit på sitt vackraste väder med luften är ändå full av sommar. I helgen har vi varit drygt 20 personer som tillsammans har fyllt upp gården med lek, skratt och umgänge så nu kan sommaren börja. 
Idag har tempot varit lite lugnare det började med det traditionella besöket hos Nygårdsanna i Garsås, lite trädgårdarbete och en stunds vila i den nya trädgårdsmöbeln.

Midsommarsdagslunch med släkt och vänner...
Ha en skön kväll...

2 kommentarer:

G:a Affären sa...

Det är härligt med lugnet också när alla åkt, tankarna går säkert tillbaka till ett lyckat midsommarfirande.
Konstigt, igår tänkte jag på Nygårdsanna när jag fotade utanför källaringången. Det finns en spretig kratta där och den påminner om hennes logga. Blev det något inköp?
Lupingirlang var något nytt för mig, så vackert och jag älskar just den blå fägen!

Kramar
Cia

Odensvi gård sa...

Ett besök i Garsås på midsommardagen och Nygårdsannas sommarrea där hör midsommaren till. På söndagen packar vi kvinnor en härlig frukostkorg och beger oss tid i god tid för att äta frukost på trappan bland Nygårdsannas pelargoner innan shoppingen startar. I år blev det riktiga fynd, tre par ursnygga byxor och en väst för 600kr.