tisdag 18 mars 2014

Floratapeter och Stig Lindberg...


Så har vi då påbörjat nästa renovering....vinterhemmet i kollektivhuset. Nu är barnen utflugna även om Ellika som flyttat långt söder ut alltid behöver en plats att landa på när hon hälsar på. Himmel vad med saker man samlar på sig, fördelen med att renovera är att samtidigt kommer man inte undan att kika i alla lådor och skåp.

Vinterhemmet har ju en lite annorlunda prägel än Odensvi så här tänka på annat sätt. Odensvi präglas av starka färger och mönster men här får det bli lite ljusare och med en inredning som passar vårt kära gamla 80-tals hus. När barnen var små gjorde vi en tillbyggnad för att få mer rymd och i den har vi en Sandbergstapet som vi verkligen gillat. Så vad blir det när vi väljer nytt...? Jo, Sandberg. Snart är Stig Lindberg tapeten uppe i TV- rummet och det blir verkligen fint, jag gillar färgen och de insprängda dam ansiktena.

Så hittade vi den här Floratapeten... jag har ju varit inne på det tidigare i Odensvi men det blev aldrig något men nu är det nog dags för en bit Flora. Fast tapeten heter  egentligen Botanica...


Ha en bra dag....

Inga kommentarer: