lördag 1 mars 2014

Trädgårdsdrömmar...


Snöblasket fortsätter utanför fönstret idag om möjligt ännu gråare än igår. Nu börjar vi oroa oss lite för alla Vasaloppsåkare, det blir nog en tuff tur i år. Idag har Anders fixat kaminerna i sovrummen så bara sotaren har varit här så kan vi nu äntligen snabbt värma upp sovrummen och spara ytterligare på elen.
Själv har jag ägnat dagen åt lite trädgårdsdrömmar. För ett par dagar sedan kändes det nästan som om det skulle vara dags att gå ut och börja plocka lite i trädgården men nu ligger blötsnön som ett tunt täcke över allting.


Jag får nöja mig med att drömma mig bort med bästa bokreafyndet där Lars Krantz berättar om Wij trädgårdar och ger många bra tips för kommande trädgårdssäsong. Har också letat en del efter bra idéer till vår lilla ingång under huset. Vad gjorde vi innan Google fanns. Har hittat så många intressanta husbilder. Vi återkommer till detta lite senare.
Nu  ser vi fram emot Vasaloppet...

3 kommentarer:

Designe sa...

Härligt med trädgård och wij trädgårdar skulle jag vilja besöka! :) Ang. broderier så finns det lite mönster i den här boken: http://www.adlibris.com/se/bok/karins-broderier-9789127120921 Annars kan man titta i boken Brodera på ylle och få idéer och rita egna mönster! Där kan man se nån sån där kudde som du beskriver! :) Lycka till! ..jag har själv inte börjat än men snart så! :) kram

maria at inredningsvis sa...

MMM vilka härliga bilder :) alltid så mysigt här på din sida.

Ny post ute…Drömhus vid havet :)

Ha en fin vecka :)

LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor :)

Svara ↓

Odensvi gård sa...

Gör ett besök i Wij trädgårdar om du har möjlighet det är en lite annorlunda trädgårdsupplevelse.

Tack, tack...bil gärna inspirera.