måndag 1 september 2014

Trågsoffan...

 
Nu är de sista bröstlistbitarna snart uppe. Efter en tur till Åttersta med släpkärran så har vi äntligen fått hit de sista bitarna bröstlist nu är det bara två strykningar kvar. Det kändes länge som om det var långt och åka bara för det här men nu kunde vi kombinera det med inköp till Caféet. Vi fortsätter naturligtvis där med samma tanke om inredning, naturligt nött, såpskurade plankgolv,färger och gedigna material. I samband med inredningen av Caféet har jag kommit i kontakt med en antikhandlare och idag var jag och en kompis där. Helt otroligt jag har aldrig sett något liknande En hel loge staplat från golv till tak med allt vad men kan tänka sig i möbelväg, ett 12 rumshus och en lägenhet proppade med antikviteter. Ett eldorado för mig och min väninna. Jag slog till på en trågsoffa till anderstugan med ett tillhörande bord, inte denna här nedanför utan en i en vackert mild grön färg, hoppas bara att det går att få fram den. Det vart lite annat också en soffa till Caféet, pelarbord och ett charmigt lite allmoge skåp.
 
 
Ha en skön kväll...

4 kommentarer:

Åsa S sa...

Hej!
Låter väldigt spännande! Är det nåt du vill dela med dig av,
om vart antikhandlaren finns? Berätta gärna här eller om du vill mejla mig så skulle jag bli sååå tacksam!
Kram Åsa

asa.svantesson@spray.se

Odensvi gård sa...

Hej Åsa!
Med respekt för min nyfunna antikkompis så måste jag höra med honom om det är ok eftersom han idag inte bedriver någon riktig verksamhet.

Odensvi gård sa...

Hej Åsa!
Med respekt för min nyfunna antikkompis så måste jag höra med honom om det är ok eftersom han idag inte bedriver någon riktig verksamhet.

G:a Affären sa...

Det är det där med sista listerna...och så nöjd man blir sedan det är gjort.
Åhh, det låter som himmelriket öppnat sig med alla antikviteter!

Ha de gott!
Cia