onsdag 8 april 2015

Trädgård och rostigt järn...

Ett hus behöver en trägård! Så fort våren kommer är det svårt att hålla sig från trädgården. Jag kan släppa allting annat och gå helt upp i trädgårdsarbetet. Här blandas ogräs, odling och drömmar i en härlig mix. Trädgården kring Odensvi tar sakta form än står huset där ganska ensamt men intill husväggen sticker stockrosorna upp de första små gröna bladen och kaprifolens knoppar ser lovande ut.
Förutom dammprojektet som ska färdigställas i år så funderar jag lite på mina fina franska sänggavlar. Otroligt vackra och rostiga men än har de inte funnit sin plats. Ute eller inne, det är frågan? Hittade dem på tradera och föll direkt för formen och den vackra rosten. En annan idé som dykt upp är att sätta en lång rad av rabarber som avgränsning mot kökslandet. Jag skulle verkligen vilja vandra mitt bland rabarberns jätteblad.
I morgon blir det en jobbdag ...

1 kommentar:

G:a Affären sa...

Det var en vacker sänggavel och rostet tillför det extra charm. Kanske du kan ha dem ute men ta in dem på hösten, på så vis rostar de mer långsamt.
Jag har samma angenäma problem med två sängar som jag inte har plats för inne. Ett tag tänkte jag använda gavlarna till ett räcke på öv våningen men jag har ännu inte bestämt mig.
/Cia