måndag 30 juli 2012

Ny flyttar möblerna in....

Farstun 2009

Nu flyttar möblerna in i Odensvi ett bord, en tavla, en stol etc. Det känns lite märkligt men samtidigt fantastiskt roligt att se huset förvandlas och det känns verkligen att det är vårt hus vi vet allt om detta hus. Huset är ju inte färdigt det finns faktiskt en hel del kvar att göra men jämfört vad vi såg framför oss 2008 så är det ingenting. På bilden från 2009 anar man faktiskt på av kalkmålningen på ena väggen. På bilden från 2011 är det mesta i farstun färdigt utom tackbården och listerna förstås.


 Farstun 2011

Farstun 2012
Än så länge känns det mest som om vi prövar möbleringen för att känna in var olika saker kan finna sin plats. I mitt huvud har möbleringen pågått i flera år så det här är verkligen ett stort steg. Imorgon ska vi försöka ge oss på att montera ihop köksskåpet från Lima som nu har stått isärplockat i flera år men nu är det dags.
Ha en skön kväll.....

3 kommentarer:

Sabina sa...

Härligt med före och efter-bilder! Bra att inte skynda och känna in saker!

Therése sa...

Vilken utveckling :) Underbara bilder. Det ger inspiration och energi för mig när allt tycks stå stilla i mitt eget flytta-torp-projekt.

Odensvi gård sa...

Kul att ni följer vårt projekt. Ja, det är fantastiskt att vi kommit så här långt men samtidigt är det lite kluvet. Vi har haft så kul tillsammans med bygget. Men nu ska här njutas och fixas lite av varje i lite lugnare tempo. Ni har mycket spännande framför er och det ska bli kul att följa er resa.