torsdag 10 januari 2013

Återbruk....

 
Jag har verkligen haft en lyxigt lång ledighet, ibland blir det så när man är egen företagare och då gäller det att njuta. Men att få hjärnan att ställa om till tankar om ledarskap och organisations-utveckling är inte lätt. Istället ägnade jag mig åt lite omväxling i renoveringsarbetet. Det blev en dags tapetserande tillsammans med Elsa. Det fina bockbordet från Sundsvall är på plats och för mig känns det lika kul att leta antikviteter till andra som till Odensvi. Bordet är jättefint och helt i original och utan besvär kan man sitta 10 personer runt det.
 
 
Loppisskåpet från myrorna har också hittat sin plats och en målning med Ottossons linoljefärg gjorde skåpet ännu bättre. Elsa och jag ägnade oss åt att få upp tapeterna från Sandbergs och för varje våd som dolde fondtapeten över New York kände vi oss mer och mer nöjda.
 
Nu längtar hunden ut på en promenad i det lätta snöfallet...

6 kommentarer:

Runehuset sa...

Hei

Takk for kommentaren hos meg - godt nyttåe til deg og!
Vakre bilder, legger meg til som følger hos deg - liker godt tanken om gjenbruk!

Velkommen som følger hos meg og om du vil :)

Eldhuset sa...

Så fint det skapet var! Og fargen likte jeg:) Gleder meg til å prøve linoljemaling snart! Må bare ha noe å male først:)

Designe sa...

Åh har du köpt bordet i Sundsvall..nästan mina hemtrakter!:) Jättefint med svart skåp därbakom oxå! Är det det grå skåpet ett loppisfynd..himla fint skåp och snyggt målat! Jag har ottosons linoljefärg hemma som jag inte provat än!

Odensvi gård sa...

Har arbetat ganska mycket norröver och har upptäckt vad mycket fina antikviteter det finns i de trakterna.Det svarta skåpet är också ett loppis fynd 300 kr på Röda Korset och nu blev det så fint hemma hos min dotter i deras nyköpta kedjehus.Ja, det är Ottosson linoljefärg, den bästa enligt min åsikt , härlig att måla med och torkar faktiskt hyfsat snabbt.

G:a Affären sa...

Bordet är så så otroligt fint!
Förstår att det var skönt att få tapetsera över den tapeten!
Loppisskåpet blev också så fint, så mycket en bra färg kan göra. Kan tro att Elsa blev nöjd med resultatet!

Kramar
Cia

Odensvi gård sa...

Tapeten var en prövning, solnedgång över New York och cerisa blanka väggar. Elsa och jag är överens om att det är mycket bättre nu.