måndag 11 mars 2013

Vårkänslor....


I morse var det -12 grader men trots detta gör sig våren påmind genom det fantastiska ljuset. Det första eftermiddagsfikat tillsammans med en vårglad hund är avklarat mot den varma söderväggen. Pelargonerna ser glada ut och snart är de små fröna planerade så i år kanske jag hinner förgro lite. Det har varit dåligt med det de senaste åren då byggandet varit vårt enda fokus.Just nu letar vi konstruktioner för trappräcket till övervåningen som behöver ringa in trappan då det är litet utrymme mellan dörr och trapp. Vi letar också en vettig och snygg trappkonstruktion för utetrappan som absolut inte får ta uppmärksamheten från huset. Det blir nog till att söka lite till. Vissa saker är ganska svåra att hitta vettiga bilder och inspiration för så det är bara att fortsätta leta.
 
Nu ska de första fröna i jorden...

2 kommentarer:

G:a Affären sa...

Både vi, hundar och pelargoner är lyckliga nu över ljuset, livet känns mycket lättare att leva!

Hoppas ni finner inspiration till en yttertrappa men jag gissar att ni också har egna idéer hur den ska se ut.
När jag var nyinflyttad här fick jag gå genom ett fönster i nästan ett halvår, även hunden och katten fick ta den vägen med hjälp av en bräda. Jag hade nästan glömt detta eller förträngt det hela!

Kramar
Cia

Odensvi gård sa...

Ja, vissa saker hamnar lite bak i minnet det ser jag när jag tittar på våra bilder. Ja lite tankar kring trappan har vi men ännu är inget beslut fattat.