torsdag 8 augusti 2013

Hagesalen...


Foder och lister Ottossons linoljefärg, titanvit och grön umbraTapet Hagesalen från Lim och Handtryck...  


Begagnat golv från det fina huset i Lima

Nu är det arbete som gäller även om jag försöker hålla kvar sommaren. Rummen i Odensvi söker sin form, vissa saker hittar hem direkt medan andra får byta plats eller går bort. Här sover man gott sparsmakat och med rymd i sommarvärmen.
Ha en bra dag...

6 kommentarer:

Eldhuset sa...

Åh det var fint! Spesielt tapeten og sengeteppet:)

Odensvi gård sa...

Tack, tack! Ja, tapeten är från en norsk förlaga och den kanske finns där för att jag och min man nästan varje sommar sedan vi var små varit på tur i Norge. Sängtäcket hittade jag på en loppis och det har fått byta rum lite då och då i Odensvi men här tror jag det får stanna.

Sabina sa...

Stal mig lite tid för att titta på andra bloggar! Maken kom hem redan kl 20 och leker med dottern, så jag fick en liiiiiiten stund själv. Försöker se på äldre inlägg över er byggresa, lite hann jag med! Facsinerande!

G:a Affären sa...

Kan förstå att ni sover gott där och jag tycker golvet är så vackert! Och tapeten har jag beundrat tidigare, så fin!
Tack för din kommentar om plåttaket! Jag velade mellan tegelpannor eller falsat plåttak och det fick bli det senare, jag skulle aldrig våga mig upp och byta någon panna om det skulle behövas. Kostnadsmässigt kan det gå på ett ut. Idag togs byggnadsställningen ned och snart är det dags för den andra sidan.

Ja, vi får hoppas att det blir många fina dagar, även om vi gått över i sensommar och arbete.

Cia

Lena sa...

Vilken fin Quilt på sängen! För det är det väl? Var är den ifrån, om man får fråga?

Odensvi gård sa...

Sängtäcket är gammalt och köpt hos Anderssonskans Kalle. Tycker mycket om de gamla sängtäckena och särskilt de med täta och mustiga mönster.