söndag 4 augusti 2013

Husrenovering och grannfest...


Så har vi firat att Odensvi i "princip" är färdigt, vi bjöd in närvarande släktingar, vänner och grannar som stått ut med vårt hamrande ,slipande och sågande under flera år. Innan sommaren satt vi som mål att vi skulle bli klara nu sommaren 2013 och vi fick verkligen ligga i för att få det klart och lite oro kände vi för att någon av gästerna skulle få färg på kläderna. Så nu har vi berättat om och om igen om vår byggresa med Odensvi och visst känner vi oss stolta och glada över den positiva respons vi får. Så tack alla grannar och vänner det värmer...
Eftersom Odensvi är ett hus med anor så blev det kaffe med dopp, Länsmansgårdens kardemummakusar som är helt oslagbara, bärtårta med hallon och vinbär och klassiska mördegskakaor. Långbord vid husgaveln och glatt umgänge. Men på kvällen kunde vi inte låta bli att skåla för händelsen med en härligt sval champange.
Nu är det lugnt och stilla i köket ....

1 kommentar:

G:a Affären sa...

Måste gratulera till ett genuint arbete med stor känsla för det genuina, så stolta och glada ni måste känna er nu när Odensvi är färdigt. Jag förstår att det hela avslutades med champagne!
Skål!
Cia