lördag 19 januari 2013

Fula moderniteter

Visar ännu en fulbild från Odensvi och här krävs ordentligt med byggfantasier, för här måste något göras! Det har vi förstås vetat hela tiden att just det här handfatet så som det ser ut nu förstör hela känslan i badrummet. Vi har en del idéer att ta tag i så fort köksinredningen är klar. Rördragningarna är verkligen superfula men utrymmet är litet eftersom vi inte velat göra åverkan på husets planlösning och det är svårt att få plats med alla dessa rör och kopplingar.
Allt blir inte som man tänkt sig på en gång....

5 kommentarer:

Pietaryrtti sa...

:) Kanske det här badrummet ska inspirera dig?
http://www.norrfrid.blogspot.fi/search/label/Badrum

G:a Affären sa...

Fulplatser har vi nog alla i våra gamla hus. Jag står ut med dem när jag vet hur det ska bli en dag. Förstår att ni har idéer och det blir spännande att se en dag!

Önskar en trevlig söndag!

Kramar
Cia

Anonym sa...

Som gammal rörmokardotter måste jag säga att detta var bland den fulaste rördragning jag skådat. Rören bör dras en bit ovan golvet, följa sockeln och i gamla hus tycker jag det är absolut snyggast med kopparrör:) Trevlig blogg som jag gärna återvänder till! Lycka till!
Tant M

Odensvi gård sa...

Inspiration är alltid bra och välkommet. Gillar era badrumslösningar.Fulplatser är till för att åtgärdas!

Odensvi gård sa...

Håller verkligen med dig, detta är inte hantverksskicklighet och öga för detaljer men vi fårets tag i det så att det blir som vi vill.