tisdag 29 januari 2013

Från bråte till det bästa av kök...


När byggandet känns långt borta är det skönt att titta tillbaka till gamla bilder och helt plötsligt få ett helt annat perspektiv på det vi gjort. Ett axplock av bilder från 2009 och framåt. Många beslut, många moment, kalla vinterdagar utan värme, härliga sommardagar när ett bad i Siljan friskar upp. Från bråte till ett rum som vi tagit i besittning det här året. Redan har vi haft flera middagar med mat , vin och gott umgänge i köket. Lite återstår men nu är det ingen tvekan i sommar blir det klart. Är vi nöjda med de belsut vi tagit? Ja, när det gäller köket är det inget som gnager, bilden som vi hade har sakta tagit form.
Nu blir det till att sova lite....


3 kommentarer:

Anonym sa...

Men milde tid så vackert! Fönstret med grönskan utanför och panelen, blomman o ljuset. Spiskåpan, golvet, dörren ja allt är underbart att vila ögonen på! GRATTIS!
Skorpan

Odensvi gård sa...

Tack för uppmuntran. ja, köket har blivit ett favoritrum, det är härligt stort och har ett fantastiskt ljus då det har fönster på tre håll. Vi är mycket nöjda med hur vår duktiga murare fick till den nya spisen, det känns faktiskt som om det hör till huset.

Therése sa...

Väldigt roligt att se bilder på processen :)