fredag 4 januari 2013

Köksinredning...

Tallrikshyllan är på plats efter lite trixande. Det är minsann inte bara att sätta upp något i Odensvi. Om hyllan ska sitta mot väggen behövs det lite kilar både här och där för att få den på plats,  men nu sitter den där. Efter mycket letande hittade vi en tallrikshylla i original med rester av vacker blågrönfärg kvar på vissa ställen. 
Nu känns det som köket funnit sin form. Det är lustigt det här med kök trots våra rymliga bostäder är det fortfarande köket som lockar till umgänge, det är gärna där vi dröjer oss kvar för småprat fram emot kvällen.....
Ha en skön fredagkväll.....

6 kommentarer:

G:a Affären sa...

Så fin tallrikshylla till de gamla lerfaten, en vacker kombination! Så roligt att få vara med och se vad som händer!
Att kila känner jag till, speciellt då under möbler för att de ska stå rakt.

Önskar dig också en fin fredagkväll!
Kramar
Cia

Sabina sa...

Fin hylla! Köket är väl hemmets hjärta eller hur säger man! :-) Så fint ni har! Har missat några inlägg, så ska läsa vidare nu!

Odensvi gård sa...

Ja, lerfaten är alldeles för fina för att gömmas i något skåp. Det är spännande med hur det lutar, de få gånger vi använt vattenpass ser det ännu mer snett och vint ut.

sodergarden sa...

Underbar känsla i köket. Stämningsfullt och trivsamt, ett kök där jag tror man känner sig välkommen och omfamnad. /Sophie

Odensvi gård sa...

Ja, köket är det rum vi kommit längst med, vi har försökt behålla den ålderdomliga känslan på bottenvåningen så utmaningen har varit att få in det nya på ett sätt som inte stör.
Ha en skön fortsättning på 2013 men allt vad det kommer att innebära.
Pia

SemoArt sa...

Ser riktigt mysigt ut!