torsdag 11 april 2013

Vi har en trappa och ett hål...


Ibland är det nästan omöjligt att hitta rätt inspiration. Jag tycker att vi efter de här byggåren har ett rätt gediget bibliotek när det gäller husböcker men just nu hittar vi inte det vi söker. Vi har en komprimerad trapplösning som det ofta var förr och trapphålet ligger väldigt nära den ena dörren samtidigt som hålet blir rätt dominerande i övre hallen. Vi vet att enkla kryssräcken var det som var vanligt men vi känner oss lite osäkra på säkerheten. Vi har letat olika spjällösningar men för tillfället har vi kört fast.


Vi har ritat men det blir antingen för tätt eller för grovt eller för "spjäligt". Så vi måste fortsätta söka och vi vill inte att räcket blir för massivt eftersom det lätt dominerar rummet.

Hur som helst är trappan vacker och skön att både gå och sitta i. Vi kommer nog på lösningen till sist, sedan blir det väl färgsättningen som blir nästa svåra val.....

I kväll var luften mer ljummen på hundpromenaden....

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla in det häftiga räcket på denna gård;
http://norrfrid.blogspot.se/search/label/Klovsta%20Lantbruk

Skorpan

Asta sa...

Hej
har just hoppat runt i er blogg lite. VIlket fantastiskt jobb ni har gjort. Bara att komma på idén att flytta ett hus! Så läckert. Och så bit för bit fixa till, så gör vi också. Men flyttat huset har vi inte :)

Sara sa...

Hej. För lite inspiration kan du kolla på vårt kryssräcke.Det är stabilt och bra!

Sara sa...

Vi har just satt upp ett kryssräcke, om du vill kika för lite inspiration. /Sara

G:a Affären sa...

Men jag tror Skorpan och jag har tankeöverföring! Precis vad jag tänkte tipsa om, helt otroligt...!

Ha det gott!
Cia