onsdag 3 april 2013

Det magiska vårljuset....


Helgens arbete gav resultat, när vårljuset lyser in i köket blir jag glad både av ljuset och den nya köksinredningen. Robert fixade den fina hyllan för kaffe och te som vi vill ska finnas nära tillhands. Det som nu saknas i inredning är ett litet fällbord på kortsidan av diskbänken. Vi vill inte ha något permanent där utan vi vill behålla rymden i köket så långt som möjligt. Men så tänkte vi att när vi vill ställa till med kalas behövs nog en extra bänkyta.

Njuter av att rummen är rena och befriade från en massa onödiga saker och att det vi har är sker som vi valt för att de har en funktion eller för att de helt enkelt hör hemma i det här huset. I övrigt har det varit jobbdag och en lyckad sådan för första gången kunde jag hålla i Lenas och min bok - Ledarskap i förskolan. Efter två års arbete på lediga stunder mitt uppe i en massa annat jobb så har vi äntligen fått den klar. Att ha många järn i elden ger mer energi än det tar.
Ha en skön kväll

3 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Så koselig det var :) den hylla var kjempefin :)

Annelie sa...

Vad det blir fint! Vi har också en hylla placerad så där med teburkar och lite annat. Perfekt eftersom det är nära till hands. Ljuset som silar in genom buckliga fönster och rum i fil är bara bäst, inget är så vackert som det!

Maarit sa...

Det är ju en njutning att laga sin te i det där köket! Vi har lagat likadana väggar till vår mjölkkammare:) Färgen är så varm - oberoende av ljuset.