fredag 10 maj 2013


En lugn men samtidigt bråd dag på Odensvi,trappräcket påbörjat, dammen tar form, tvättkommoden i badrummet klar och så lite annat smått och gott. Det känns verkligen att vi är inne i slutfasen av renoveringen och målet att få huset klart runt midsommar är inte ouppnåligt längre. Jag gillar känslan av att jobba tillsammans och just nu är vi fyra här i Odensvi som arbetar sida vid sida vilket känns som ett härligt sätt att umgås. Mycket jobb men också umgänge och kortspel i köket. Min bardoms kaffepanna fyller också sin funktion fortfarande och levererar härligt kaffe när vi behöver det som mest. 
Ha en skön kväll...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det bästa jag vet är att jobba tillsammans med gubben, mysigt och tid för tankar och umgänge desutom.
Skorpan

G:a Affären sa...

Vad jag saknar det, att ha någon likasinnad att jobba med. På det här huset har jag varit alldeles själv och verkligen slitit mig igenom vissa reparationer.
Nej, umgänge och kaffepauser låter bra! Dessa kaffepannor kommer jag ihåg, jag har en liknande som jag vattnar blommorna med.

Önskar dig en fin söndag!
Kramar
Cia

Odensvi gård sa...

Ja, att få jobba tillsammans det är verkligen något som vi upptäckt i samband med byggandet. Så kul och tillfredställande att arbeta sida vid sida och lösa olika problem som dyker upp. Med jämna mellanrum har vi också fått hjälp av barn och pojkvänner.
Vad duktig du är som bygger själv. Full av beundran men även om du bygger ensam har du många följare.
Ha det gott