måndag 27 maj 2013

Trappan...

Wow, såg just att detta inlägg blir 501, så många inlägg det blivit under de här åren. Vi har haft en fantastisk helg med en riktig sommarkänsla och om inte arbetet pockat på så hade jag kunnat lura mig själv att det var semester. Vi hann med en hel del i helgen, Anders fick upp hela trappräcket och det blev verkligen en annan känsla i övre hallen. Nu ser man hur tight det var att få upp trappan här i huset en lösning som vi faktiskt fick hjälp med av en anställd på byggnadskontoret. Ursprungligen var det bara en brant logtrappa upp till övervåningen och dessutom var det inte passage genom båda rummen. Vi fick fantastiska råd mitt uppe i en tankeprocess där vi var inne i att göra alltför stora förändringar i huset men så blev det lyckligtvis inte och sedan dess har vi nog blivit lite klokare.

Det saknas fortfarande lite detaljer på räcket men redan så här långt är vi riktigt nöjda. Nu slipper vi vara oroliga för att nattgäster och hundar ska falla direkt ner i farstun på natten när det är mörk. Sedan är det ju kul att vi har fått ännu ett litet rum som snart är helt klart. Vi lägger bit till bit.
Ett milt sommarregn skulle pigga upp landen imorgon...

2 kommentarer:

Fritidshuset sa...

Det blev riktigt fint. Hoppas på att se ännu fler inlägg utav er!

G:a Affären sa...

Trappräcket är enkelt och mycket fint! Förstår mycket väl att ni blev nöjda. Själv skulle jag behöva ett och då ska det vara likt det här utan en massa krusiduller. Nu blir det spännande att se vilken färg det blir!

Kramar
Cia