torsdag 16 maj 2013

Morgonsolen lyser vackert ...


Detalj läggs till detalj och nu är dom små isolatorerna från Lima på plats på köksluckorna med fina skruv från Käck och Heby. Köket är fridfullt och det är ett sånt där härligt försommarljus som silar in genom fönstren. Det fantastiska med gamla hus är att man hör naturen inomhus och just nu fylls trädgården och köket av fågelkvitter. Idag ska Odensvi förberedas för vår den yngsta medlemmen, vårt lilla barnbarn  Elisas som ska få sova gott i Odensvis lugnande tystnad. De sista bårderna ska upp i anderstugan och garderobsväggen ska få sin första strykning. Att vara egen företagare har sina fördelar, intensivt arbete i perioder möjlighet att skriva sena timmar och tidiga mornar för att sedan bara njuta av våren.


Trädgården har blivit galen efter det regn som kom i helgen, grönskan formligen exploderar och något mer livskraftigt än en rabarber finns nog inte. Om jag satte mig på en stol bredvid så skulle jag troligen se hur den växer. 
Ha en skön dag....

2 kommentarer:

Asta sa...

Det ska vara kirskål i så fall

Odensvi gård sa...

Jadå, jag glömde kirskål. Har en gång blivit bjuden på en riktigt god soppa med späd kirskål. Det är ju i alla fall närproducerat så det kanske är dags att pröva ett recept.