måndag 20 maj 2013

Månadens blogg i Gård och Torp!!

 Odensvi är månadens blogg i Gård och Torp och det känns väldigt roligt. Tyvärr har jag lite svårt att identifiera mig med bilden och texten i tidningen. Det står nämligen att Anders och Eva har flyttat huset, men Eva har aldrig varit mitt namn. Men strunt i det kul är det...Den här helgen vart det inte så mycket fokus på Odensvi i stället fick det stora gemensamma huset den omvårdnad det behövde och då framför allt trädgården. Allt växer i en gammal trädgård och är på något underligt vis insnärjt i varandra efter år av odlande. 
Det vart köksbilder igen i det här inlägget men om det är något rum som vi verkligen boat in oss i så är det köket i Odensvi. Här vill vi sitta och kura skymning nu när försommaren är som vackrast och med fönster och ljus från tre håll behövs varken el eller stearinljus.

Trots alla våra bekvämligheter så kan jag verkligen förstå vilken lycka och befrielse det måste ha varit förr när ljuset och värmen återvände och allt blev så mycket enklare.

Imorgon ska Odensvi få sig en liten dos sommar, några av innanfönstren ska bort men bara de som inte behöver justeras inför nästa år. Alla våra fönster är olika och lutar lite hit och dit så några av innanfönstren behöver sig en extra list inför nästa vinter.

Men nu är det försommar och det är bara att ge sig tid att vara i allt det vackra och lilla Elisas gör sommaren som kommer ännu mer spännande och innehållsrik.
ha en skön försommarkväll...

2 kommentarer:

G:a Affären sa...

Grattis! Själv är jag prenumerant på Gård och Torp men har bara bläddrat igenom tidningen än så länge. Nu blir det ännu roligare att läsa den! För övrigt en bra tidning med genuina reportage.
Jag förstår att lilla söta Elisas förgyller tillvaron för er!

Kramar
Cia

Sabina sa...

Jag såg ni nämndes! Skoj! Kikar in och ser vad jag missa här inne!