måndag 13 maj 2013

Älska förvaring...


Vi har byggt en garderob! Ja, den är naturligtvis inte riktigt färdig ännu som mycket annat i huset men den fungerar i alla fall tillräckligt bra för att dölja alla tomma ekolådor som uppackade står och väntar på nya användningsområden. Eftersom Odensvi var helt tomt inuti så har i fått uppfinna egna förvaringsplatser och ett sätt blev att använda sovrummen på övervåningen.  Även med garderoberna här uppe så är det rätt snålt med förvaring men det kanske är ett bra sätt att bli lite mer nogräknad med det som ska man behöver. Garderobsväggen ska målas i Ottossons linoljefärg men vi har inte riktigt bestämt kulören ännu, det lutar åt ljust grått.

Garderoben behöver förstås en del inredning för att bli funktionell men det får bli nästa steg. Byggandet utmanas just nu av en trädgård som exploderar och pockar på uppmärksamhet. Efter flera års fokus på Odensvi känns det som om trädgården behöver lite mer omtanke i år.
Ha en bra arbetsvecka...

2 kommentarer:

Asta sa...

Ja det där ständiga dilemmat med förvaring i gamla hus. Och så glad man blir när man kommer på lösningar. Känner igen mig i försummande av trädgård vid husrenovering. Har också det dåliga samvetet.

Maarit sa...

Garderober är nog bra! Vi lagade tre styck i övre våningen i olika hörn. Det finns ju alltid sånt som man måste förvara varmt och torrt också.